ТИЙМБИЛДИНГ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ВМЕСТО ВЪВЕДЕНИЕ

На всеки от нас, поне веднъж се е случвало да попадне в ситуация, в която трябва да се организира конкретно събитие, било то тиймбилдинг програма, бизнес конференция или търговско изложение, например. В такива моменти, Вие имате нужда от сериозни, опитни и доказани професионалисти, които да Ви помогнат в организационната работа, за да може планираният от Вас тиймбилдинг или дълго очакваният научен симпозиум да се осъществят по възможно най-ефикасния и безпроблемен начин.

Вече 11 години Травел Мениджмънт сме водещ доставчик за организиране на корпоративни събития, тиймбилдинг програми и активности, и конференции в България. Ние създаваме и осъществяваме запомнящи се преживявания за различни гости и служители. Компанията ни е фокусирана в комплексния мениджмънт на събития и осигуряването на бизнес туристически услуги за корпоративни клиенти.

Травел Мениджмънт ще съдействаме на Вашата компания в организирането на всякакъв тип събития – корпоративни събития, конференции, представяне на нови продукти, бизнес срещи, семинари, годишни срещи и вечери, търговски изложения, събития със социална насоченост, тематични партита, тиймбилдинг програми и тиймбилдинг активности, инсентив пътувания и много други.

ТИЙМБИЛДИНГ – ЕКИПЪТ НИ, НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ И ДОСТАВЧИЦИ

Тиймбилдинг 1
Тиймбилдинг - Незабравимо изживяване

Нашият екип от млади, креативни, динамични и всеотдайни професионалисти осигурява на клиентите на Травел Мениджмънт високо качествено обслужване и перфектно планиране на събития с голямо внимание към детайлите, независимо дали става въпрос за определен тип тиймбилдинг или нещо различно от тиймбилдинг.

Когато ни поверите организацията на ваше корпоративно събитие, може да разчитате да сме с Вас във всяка стъпка в реализирането на проекта. Представителите на Травел Мениджмънт ще посрещнем, настаним и в края на събитието – изпратим Вашите гости. Ще се погрижим за всяко Ваше желание, за да осигурим реализирането на един успешен тиймбилдинг, конференция, бизнес среща или друго събитие. Корпоративните клиенти, които желаят цялостно управление на организацията на събития избират Травел Мениджмънт като техен доверен и отговорен партньор. Разполагаме с широка мрежа от партньори, местни и международни доставчици. Осигуряваме още пълен пакет от туристически услуги в рамките на България и в чужбина – настаняване, транспорт, ресторанти и други заведения, активности, екскурзии и други.

Ние целим да разберем изискванията и желанията на нашите клиенти и да осигурим решения, които да отговорят и надхвърлят очакванията им, при това – не само, когато става въпрос за тиймбилдинг програми и активности, но и за всички други предлагани от нас услуги, различни от организирането на тиймбилдинг.

Пренесете вашето събитие или пътуване на следващото ниво с Травел Мениджмънт!

ТИЙМБИЛДИНГ – ПРЕДИМСТВАТА НИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО

Или с други думи – защо трябва да изберете точно нас, за да организираме мечтания от Вас тиймбилдинг или коледното парти във фирмата Ви?

Ето Ви няколко аргумента:

Защото обичаме това, което правим и го правим с удоволствие и от сърце – няма значение дали имате нужда от организирането на спортен тиймбилдинг, работна среща или друго събитие. Защото да обичаш работата си е привилегия и благословия. Когато работиш това, което наистина обичаш, шансовете за успех са много по-големи. Носи повече страст, повече енергия и повече забавление. А всичко това е част от процеса да създадеш едно успешно и запомнящо се събитие – като най-запомнящия се тиймбилдинг за Вашия екип.

Удоволствието от работата е заразно. Хората около теб са въвлечени от идеята на всеки следващ проект, следват твоя пример и успяват да завършат всичко бързо, лесно и с настроение.

ТИЙМБИЛДИНГ ОТ ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – УНИКАЛНИ ПРОГРАМИ И АКТИВНОСТИ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ОПИТНИ И ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Тиймбилдинг 2
Тиймбилдинг -  Видове

Успехът на всяка организация зависи от умението на служителите да сформират ефективни екипи. В този смисъл, ефикасно организираният и реализиран тиймбилдинг е най-лесният и пряк път към постигането му. Всеки тиймбилдинг е важен заради груповите умения и чувството за сплотеност, които се създават в екипа, благодарение на неформалните общи дейности и приятни изживявания.

С нашите различни видове тиймбилдинг, ние от Травел Мениджмънт помагаме за сплотяването и сработването на всеки един екип с общи цели, както и за укрепването на взаимното уважение и разбирателство в него. Всеки организиран от нас тиймбилдинг изгражда, мотивира и развива екипи. Най-важният принцип в управлението на събития е „Нищо не може да замени изживяването“. Вярваме, че по този начин се стопяват преградите, създадени в обичайната работна среда. Ето защо предлагаме различни тиймбилдинг програми, активности и интерактивни игри.

Ползите от който и да било наш тиймбилдинг са толкова значими, че множество организации включват тиймбилдинг стратегиите като част от стандартното обучение за своите служители.

Нашите тиймбилдинг програми осигуряват реалистични изживявания, които вдъхновяват и мотивират служителите да работят за постигането на общите цели. Ние предлагаме богато и качествено разнообразие от тиймбилдинг програми и активности.

ТИЙМБИЛДИНГ – ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ ОЗНАЧАВА РАЗНООБРАЗИЕ И КАЧЕСТВО

Травел Мениджмънт можем да организираме за Вас следните видове тиймбилдинг:

  • Тиймбилдинг с приключенска насоченост
  • Спортен тиймбилдинг
  • Арт тиймбилдинг
  • Тиймбилдинг с кулинарна насоченост
  • Креативен тиймбилдинг
  • Програми и активности, които са израз на социална отговорност
  • Вечерни програми
  • Бизнес симулация

ТИЙМБИЛДИНГ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ОЩЕ ОТ НАС И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Тиймбилдинг 3
Тиймбилдинг - Екипът ни е тук за Вас!

На сайта ни можете да намерите всички предлагани от нас услуги, защото, както вече стана ясно, ние можем да организираме и много други събития, а не само и единствено най-добрия тиймбилдинг за Вашия прекрасен екип. Можете да прочетете повече за това как и какви събития организираме, защо можете да ни се доверите и за необходимите Ви пътувания, и колко специално се отнасяме към Вашите служители.

В подкрепа на това, че ние от Травел Мениджмънт сме лидерът в организирането на събития, можете, отново на сайта ни, по всяко време да прочетете отзиви на наши клиенти или да се запознаете с вече реализирани проекти и събития от нас, включително и тиймбилдинг програми, и тиймбилдинг активности.

Не пропускайте да разгледате и нашият специален блог, в който ще намерите изключително обстойна и полезна информация за правилните стъпки, свързани с организирането на едно събитие, новини, касаещи Травел Мениджмънт и други интересни неща. Можете да ни потърсите и във фейсбук, youtube и инстаграм.

Свържете се с нас по всяко време, за да можем да организираме мечтания от Вас тиймбилдинг или друго събитие, различно от тиймбилдинг, по най-добрия начин и в най-кратки срокове! Екипът ни е тук за Вас!

Доверете се на лидера в организирането на събития!

ТИЙМБИЛДИНГ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ВМЕСТО ВЪВЕДЕНИЕ ТИЙМБИЛДИНГ – ЕКИПЪТ НИ, НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ И ДОСТАВЧИЦИ ТИЙМБИЛДИНГ – ПРЕДИМСТВАТА НИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ТИЙМБИЛДИНГ ОТ ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – УНИКАЛНИ ПРОГРАМИ И АКТИВНОСТИ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ОПИТНИ И ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ТИЙМБИЛДИНГ – ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ ОЗНАЧАВА РАЗНООБРАЗИЕ И КАЧЕСТВО ТИЙМБИЛДИНГ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ОЩЕ ОТ НАС И ЗАКЛЮЧЕНИЕ