ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Каква е първата Ви мисъл, когато чуете за организиране на събития? Вероятно свързвате всяко организиране на събития с усърдна и доста тежка работа, която трябва да бъде извършена по възможно най-ефективния и качествен начин от специалисти в бранша. Защото няма как доброто и надеждно организиране на събития, независимо от тяхното естество, да премине без опитен и доказал се във времето екип, на който можете да се доверите.

Травел Мениджмънт ще помогнем на Вашата компания в необходимото Ви организиране на събития от всякакъв тип:

 • организиране на събития за корпоративни клиенти
 • организиране на събития с най-разнообразни теми, впечатляващ декор и атмосфера
 • организиране на събития на открито
 • представяне на нови продукти, откриване на офиси, бизнес срещи
 • организиране на събития като конференции, семинари, годишни срещи и вечери
 • организиране на събития тип търговски изложения и конгреси
 • организиране на събития със социална насоченост
 • тематични партита, фирмени рождени дни
 • организиране на събития като тиймбилдинг програми и тиймбилдинг активности
 • организиране на събития като корпоративен ден на семейството за служителите на компанията и техните близки
 • инсентив пътувания
 • други

Ние сме водещ доставчик за организиране на събития – корпоративни събития, тиймбилдинг програми и активности, и конференции в цялата страна.

Компанията ни е фокусирана в комплексния мениджмънт, свързан с организиране на събития и осигуряването на бизнес туристически услуги за корпоративни клиенти. Травел Мениджмънт създаваме и осъществяваме запомнящи се преживявания за различни гости и служители.

 

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИЯ ЕКИП

Пренесете вашето събитие или пътуване на следващото ниво с Травел Мениджмънт!

Когато ни поверите нужното Ви организиране на събития, може да разчитате да сме с Вас във всяка стъпка в реализирането на проекта. Представителите на Травел Мениджмънт ще посрещнем, настаним и в края на събитието – изпратим Вашите гости.

Корпоративните клиенти, които желаят цялостно управление на организацията на събития избират Травел Мениджмънт като техен доверен и отговорен партньор. Ние ще се погрижим за всяко Ваше желание и ще извършим най-доброто и качествено организиране на събития, на което можете да се надявате.

Екипът ни от млади, амбициозни и постоянно развиващи се професионалисти гарантира на клиентите на Травел Мениджмънт високо качествено обслужване и перфектно организиране на събития с голямо внимание към детайлите, независимо за какъв точно тип организиране на събития става въпрос.

Разполагаме с широка мрежа от местни и международни доставчици, имаме и доста партньори. Осигуряваме още пълен пакет от туристически услуги в рамките на страната и в чужбина – настаняване, транспорт, самолетни билети, ресторанти и други заведения, активности, екскурзии и други.

При всяко едно отделно организиране на събития, което е нелека задача, както вече споменахме, ние целим да разберем изискванията и желанията на нашите клиенти и да осигурим решения, които да отговорят и дори да надхвърлят очакванията им.

Организиране на събития 1
Организиране на събития - Изберете нас!

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ ОТ НАС – ИЗБЕРЕТЕ НАС И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ

Може би се питате защо трябва да изберете точно нас за онова организиране на събития, от което имате нужда?

Ще се опитаме да Ви убедим.

Трябва да се доверите на опита и експертизата ни, когато става въпрос за организиране на събития, защото:

 • Обичаме това, което правим и го правим с удоволствие и от сърце – няма значение от какъв вид организиране на събития имате нужда – реализиране на годишна среща, тиймбилдинг, откриване на офис, представяне на нов продукт, фирмено парти, бизнес среща или пък коледното парти на компанията, например.
 • Да обичаш работата си е привилегия и благословия. Когато работиш това, което наистина обичаш, шансовете за успех са много по-големи. Носи повече страст, повече енергия и повече забавление. А всичко това е част от процеса по организиране на събития, които се помнят дълго и остават чудесни впечатления.

Заразно и да усещаш удоволствие от своята добре свършена работа. Хората около теб са въвлечени от идеята на всеки следващ проект, от всяко следващо организиране на събития, следват твоя пример и успяват да завършат всичко бързо, лесно и с настроение

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ ОТ ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ

Да се занимаваш с организиране на събития, а още повече – да осъществяваш организиране на събития качествено и ефективно, не е лесно.

Ние предоставяме цялостен мениджмънт на корпоративни събития. Нашите клиенти получават максимално високо качество на предлаганите наши услуги, както и перфектна организация до последния детайл. Когато ни възложите организирането на Вашето корпоративно събитие, ние сме на Ваше разположение по време на целия процес. Наш представител лично ще посрещне, съпроводи и изпрати гостите. Ще отговорим на всички Ваши изисквания и предпочитания за успешното протичане на събитията.

Зад успеха на доброто организиране на събития стоят познания, опит, безкомпромисно внимание към детайла и отговорно изпълнение на задачите. Всеки клиент на Травел Мениджмънт получава от нас перфектно обслужване, съпричастност, коректност и лоялност, в които вярваме, че се крие ключа към успешното организиране на събития.

Ние организираме:

 • Корпоративни събития
 • Конференции
 • Организиране на събития на открито
 • Специални и тематични събития
 • Представяне на продукти/промоции
 • Коледни партита
Организиране на събития 2
Организиране на събития - Лидери в бранша

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ – НАЙ-ТОЧНИЯТ АТЕСТАТ ЗА ДЕЙНОСТТА НИ

• Референция от Майлан ЕООД

„Бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Травел Мениджмънт ООД, която стартира през 2016 година. От тогава насам компанията предоставя на Майлан ЕООД организиране на събития, пътувания и тиймбилдинг програми. За нас е удоволствие да работим с професионалисти, които винаги посрещат нашите желания, искания и изисквания за бизнес пътувания, както и провеждането на качествени и запомнящи се събития.“

Емил Симеонов, Майлан ЕОО

Организиране на събития 3
Организиране на събития - Свържете се с нас!

Не пропускайте да разгледате и нашия специален блог, в който ще намерите изключително обстойна и полезна информация за правилните стъпки, свързани с надеждното и ефективно организиране на събития, новини, касаещи Травел Мениджмънт и други интересни неща. Можете да ни потърсите и във фейсбук, youtube и инстаграм.

На сайта ни можете да прочетете повече за това как и какви събития организираме, защо можете да ни се доверите и за необходимите Ви пътувания, и колко специално се отнасяме към Вашите служители.

Като допълнително доказателство за това, че Травел Мениджмънт сме истински специалисти, когато говорим за организиране на събития, са и част от останалите отзиви на наши клиенти за нашата ежедневна работа. Можете да се запознаете и с вече реализирани проекти и събития от нас – компанията, на която трябва да се доверите, ако имате нужда от организиране на събития.

Свържете се с нас по всяко време за Вашето организиране на събития!

Организиране на събития от лидера в бранша!

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИЯ ЕКИП ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ ОТ НАС – ИЗБЕРЕТЕ НАС И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ ОТ ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ – ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ – НАЙ-ТОЧНИЯТ АТЕСТАТ ЗА ДЕЙНОСТТА НИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Специални и тематични събития

Ние в Травел Мениджмънт ще разработим концепция и ще предложим провеждане на събитие на нестандартно място и по неповторим специален начин. Начинът, по който се случва това, е нашата запазена марка. Какво мислите за събитие в стил „Ренесанс“ или „Fort Boyard”? А кубинска вечер в духа на “Cuba libre” с кубински ром, пури и невероятна атмосфера с кубинска музика? Или тематична френска вечер, с винена дегустация и много кан-кан танци? Събитие на тема бяло и черно или търговска среща по пижами? Кулинарно състезание и работилница за шоколад? Това са само малка част от креативните ни идеи. Специалните и тематични събития, които организираме по специален начин, са онези незабравими моменти, които остават траен отпечатък в живота ни. Да бъдем различни и да осъществим уникалното събитие, ни вдъхновява и носи удовлетворение.