Отзиви

Впечатления от проведено събитие

Изпращам ви впечатленията от проведеното събитие на Белчин бани (04-05.08.2015г.) и използвам този мейл, за да ви благодарим за добрата организация и ефективно проведения тиймбилдинг. Благодарности за цялата гъвкавост и желание за съдействие във всички непредвидени ситуации, които изскочиха. Много добре се справихте с всички „предизвикателства”, пред които ви изправихме. Игрите бяха едни от най-интересните, които сме правили. Екипът, който ни води по време на игрите беше страхотен, заразяващ с емоция. Организция от Travel Management - Много, много ДОБРА! Много се радвам, че работим с такъв прекрасен партньор.

Благодаря от сърце

Използвам възможността да ви благодаря от сърце за отлично организираната циклична среща. Желая ви заслужена отмора и прекрасно настроение.

Референция за Травел Мениджмънт ООД

ТП „Берлин-Хеми АГ“ издава тази референция на Травел Мениджмънт ООД като израз на задоволство от съвместната ни работа и висока оценка за техния професионализъм. Екипът на Травел Мениджмънт ООД демонстрира забележителен професионализъм и качество на обслужване, бърза и компетентна реакция и коректно отношение. ТП „Берлин-Хеми АГ“ ползва комплексните услуги на Травел Мениджмънт ООД за бизнес пътувания и събития от 2013 година, като в този период Травел Мениджмънт ООД нееднократно се е доказал като високо професионален и надежден партньор, който е спечелил нашето доверие и когото без колебание препоръчваме като синоним на коректност при избор на контрагент за организация на различни събития и бизнес пътувания.

Благодарности за отношението, вниманието, добрата организация...

Бих искала да изкажа нашите лични благодарности за отношението, вниманието, добрата организация, купона и вашите неизчезващи усмивки! Не зная дали това е фирмената ви политика, но със сигурност е правилния начин за работа! Надявам се да имаме възможност отново да работим заедно.

Travel Management ни очарова с позитивното си отношение

Travel Management ни очарова с позитивното си отношение, бързи реакции и професионализъм. Безкрайно приятно е да знаеш, че решение винаги ще се намери и че за комфорта и доброто изкарване се грижат усмихнати и можещи хора, креативни, любезни и коректни. Удоволствие беше за нас да организирате тиймбилдинга ни и със сигурност и друг път ще се възползваме от услугите ви.

Kоректни, точни, съобразителни и винаги в готовност за “промени в последния момент”

Две поредни години работим с екипа на Travel Management във връзка с едно от наистина големите ни събития и смея да кажа, че партньорството и работата ни заедно стават все по-успешни. Коректни, точни, съобразителни и винаги в готовност за “промени в последния момент”, така бих ги описала. Благодарим им за споделените моменти и оправданото доверие!

Вашият екип прояви професионализъм, организираност и отзивчивост

Искаме да изразим удовлетвореността си от работата с вас при организацията и провеждането на нашия Тиймбилдинг и Коледно парти 2019 в периода 13-15 декември. Вашият екип прояви професионализъм, организираност и отзивчивост от подготовката на събитието до неговия финал. Отношението към нас беше мило и приятелско, с което ни предразположихте да се забавляваме и чувстваме добре. Парти вечерите бяха заредени с настроение и много усмивки. Тиймбилдинг игрите привлякоха внимание на всички колеги със своята загадъчност и увлекателност. Благодаря за всичко, което направихте за нас!

Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво

Работата ми с компанията започна още през 2008 година. По-късно и до момента по различни проекти работя с целия екип на Травел Мениджмънт ООД. Достатъчно е да обясня целта на задачата, за която ги ангажирам, да споделя няколко логистични насоки, и отличните професионалисти на Травел Мениджмънт ООД осигуряват на мен и на компанията ми това, което сме поискали. Качеството на услугата, предоставяна от Травел Мениджмънт ООД е винаги на отлично ниво. Колегите подхождат гъвкаво и креативно и винаги ме подкрепят с идея или предложение, в резултат на богатия си опит, натрупан от работата с различни компании и бизнеси. Многократно предложенията им са били доста по-удачни от първоначалните ми идеи. Препоръчвам Травел Мениджмънт ООД като надежден и сигурен партньор за организиране на събития и бизнес пътувания.

Благодаря за перфектната организация!

Искам първо да благодаря на всички от Travel Management за перфектната организация и за професионалното Ви отношение към всички детайли. Още веднъж оправдахте доверието, което Ви гласувахме. До сега получавам само позитивна обратна връзка за партито и мисля, че се получи много добре и хората се забавляваха максимално. Oчаквам с нетърпение следващите събития, които ще организираме с вас.

Референция за Travel Management

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на "Travel Management" за професионализма в организирането на събития и тийм билдинг програми. Перфектна комуникация, точност, особена креативност и отношение. За екипа на Sensata Technologies, който поредна година участва в такъв тип организирани мероприятия, успяхте отново да заплените вниманието ни, да ни накарате да изпитаме незабравими моменти и емоции от страхотната отборна игра в Пирин планина и невероятният ни престой в град Банско. Направихте го отдадено и професионално!

Референция за организиране на Годишни Професионални форуми на Байер КропСайанс България

Настоящата препоръка представяме на екипа на Травел Мениджмънт, с която желаем да изразим удовлетвореността си от организацията на Професионалните форуми със земеделски производители. В изпълнение на своите задължения като агенция организатор, екипът на Травел Мениджмънт прояви висок професионализъм, изразяващ се в иновативни идеи и предложения, и професионална и плодотворна комуникация. В резултат, планираните събития достигнаха до висок успех и конкурентно ниво. През годините на партньорство компанията се отличава с професионализъм и отдаденост при изпълнение на дейностите, което спомага за отлично представяне на Байер КропСайънс пред своите партньори на пазара.

Благодарим Ви за поредния успешен тиймбилдинг

Благодарим Ви за поредния успешен тиймбилдинг, за отношението и професионализма към нас. Вярвам, че говоря от името на всички, заявявайки, че си изкарахме прекрасно и екипът ни от днес е по-сплотен. Игрите бяха забавни, динамични и ни донесоха много позитивно настроение, за което благодарим и на фасилитаторите.

Благодаря за страхотното Коледно парти!

Работила съм с Митко повече от 10 години. Правила съм всякакъв тип събития - от регионални кръгли маси до международни участия в конгреси, от детски партита до корпоративни такива, за събития от различни бизнеси - от фармацефтичен до финансов. Перфекционист съм и ако правя нещо, държа да го правя на нужното ниво. Трудно доверявам напълно организацията на дадено събитие. Но Митко и екипа му са перфектни! И аз напълно вярвам в тях! Благодаря ви за заслуженото доверие, за отговорността, креативността, разбирането на нуждите и задоволяването и на най-абсурдните ни желания! Благодаря и за поредното страхотно Коледно парти!

Благодарствено писмо

С настоящето писмо бих искала от името на Байер България ЕООД, да изразя своята благодарност във връзка с организирането от вас официално представяне на нашия нов продукт Левитра ОДТ. Проведените две мероприятия за фармацевти и лекари отговориха на всичките ни очаквания, по отношение на ефект, качество и организация. С високия си професионализъм, дискретност и фантазия, вашият екип направи тази важна част от работата ни през 2011 година неусетно свършена, оставяйки в клиентите ни спомена за две незабравими изживявания. Благодаря ви за бързите и адекватни реакции! Благодаря за коректното отношение! Благодаря за професионализма!

Feedback about GSK event in Lozenets

Здравейте, Много благодаря за цялата подкрепа преди и по време на събитието в Лозенец в периода 11-13 юни 2014 г.! Комплексът, залата за среща, ресторантите, обслужването, което получихме, както и Вашата бърза реакция относно пътуването и постоянна грижа бяха високо оценени. За мен бе удоволствие на работим заедно. Надявам се да имаме възможността да се срещнем отново в бъдеще. Сърдечни поздрави.

Благодаря за професионално направената организация

Здравейте Travel management team, С това писмо искам да ви благодаря за професионално, бързо и точно направената организация на Коледното парти на фирма Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД. В частност към Криси, като представител на вашата компания, адмирации. В наши дни рядко вече се среща толкова всеотдаен, акуратен и позитивно зареден човек. Благодарение на нея получихме услуга без забележки. Точна и гладка организация, гъвкавост, спокойствие и професионализъм. Подизпълнителите, с които работите заслужават също похвала, защото благодарение на тях вие наистина сте успешни. Пожелавам ви топли, уютни и изпълнени с щастие празници.

Обратна връзка

Здравейте, колеги и приятели. Благодаря Ви за възможността да бъдем част от перфектно организираната Годишна конференция на БПА, 3-5 ноември 2017 г. Поздравявам Ви за високия професионализъм, който сте развили през годините! За нас беше удоволствие да работим заедно!

Благодаря за чудесно свършената работа

Бих искала да ви благодаря за чудесно свършената работа по организацията на Коледното ни парти 2019 г! Служителите ни са супер щастливи от събитието, бяхме им подготвили разнообразна програма, всичко беше супер. Фасилитаторите и водещия на събитието бяха супер позитивни и енергични през цялото време. Игрите бяха предизвикателство за всички, но резултатът е впечатляващ! Още веднъж благодаря! 20.12.2019 г.

Реферeнция

Бихме искали да изразим нашата изключителна благодарност към екипа на Травел Мениджмънт за организирането на едно значимо и различно по себе си събитие – представяне на нов продукт в областта на епилепсията пред водещите невролози-епилептолози в България. Усилията, които положи екипът на Травел Мениджмънт в своята работа, високия професионализъм и личната ангажираност допринесоха за безпроблемно и гладко протичане на събитието на изключително високо организационно ниво, което бе оценено и от участниците в него. С удоволствие и на база на опита си с Травел Мениджмънт, ги препоръчваме като коректен, надежден и сигурен партньор.

Благодарствено писмо

Бих искала да благодаря от името на колегите и свое име за професионалната и коректна работа свързана с подготовката, организацията и провеждането на нашия Лапландски зимен семеен уикенд. Подходът, който използвахте бе изключително внимателен, с вслушване в изискванията и очакванията на клиента, предлагане на гъвкави решения съобразени с реалността. Благодарение на създадената от вас организация, енергия и влагане във всяко отделно мероприятие, всички ние бяхме въвлечени в интересни занимания. Ценният принос на вашата компания спомогнаха за осъществяването на това събитие на едно високо ниво!

Благодарности

С този мел искам да ви изкажа огромните си благодарности към перфектно свършената работа. Всички колеги са доволни, а аз още повече, въпреки, че не успях да присъствам. Предполагам се досещата, че от тук насетне отърване от нас няма...

Препоръка

Фирмена група Балкан Стар издава настоящата препоръка в уверение на това, че екип на "Травел Мениджмънт" ООД проведе тийм билдинг мероприятие за наши служители, състояло се на 17.11.2012 г. в гр. Велинград. Въпреки кратките срокове, екипът на "Травел Мениджмънт" ООД прояви изключителен професионализъм и гъвкавост като успя да вникне в индивидуалните нужди на компанията и да реализира едно вълнуващо и запомнящо се събитие за всички участници. От името на фирмена група Балкан Стар бихме искали да изразим нашата благодарност за проявения ентусиазъм и отговорно поведение. Коректността и силната ангажираност , които демонстрираха в предсъбитийната и събитийната работа на мероприятието са повод да гледаме с оптимизъм на бъдещите ни съвместни проекти.

Благодарствено писмо

Най-сърдечно изразявам благодарност за успешно реализирани две големи събития през март и април 2018 г. - в хотел "РИУ Правец", гр. Правец и хотел "Хисар", гр. Хисаря. Вярвам, че този ентусиазъм и коректност, който стартира през 2011 г. ще продължи и занапред в съвместната ни работа и проекти, като екип, който предлага услуги в сферата на организиране на мероприятия с високо качество на обслужване и професионализъм.

Препоръка

Екипът на Сенсата Технолъджис изразява благодарност към Травел Мениджмънт във връзка с проведено мероприятие за служители на компанията. Организацията от страна на Травел Мениджмънт е на професионално ниво, съобразена с индивидуалните нужди и специфика на компанията. Мероприятието постигна предварително набелязаните цели и остави прекрасни спомени и чувство на удовлетвореност в участниците. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт като надежден и лоялен партньор, на чийто доказан професионализъм може да се разчита. Уверени сме, че и занапред ще се доверяваме на техните услуги.

Благодарим за чудесната организация

Здравейте Травел Мениджмънт! Още веднъж ви благодарим за чудесната организация и съдействието за нашето парти!!! Получи се страхотно и всички се забавляваха. Надявам се и в бъдеще да имаме поводи за съвместна работа. Чакаме с нетърпение снимките от тази паметна вечер!

Референция за Травел Мениджмънт ООД

DHL Express България има удоволствието да издаде тази референция на Травел Мениджмънт ООД в израз на изключително задоволство от съвместната работа по организирането и провеждането на фирмени събития от различен мащаб от 2011 година до сега. Травел Мениджмънт ООД се доказаха като надежден и високо професионален партньор способен да изпълнява поставените задачи не само на високо ниво, но и в кратки срокове спазвайки зададените параметри. За нас е удоволствие да препоръчаме Травел Мениджмънт ООД на всеки, който търси професионален и надежден партньор за възлагането на организацията и провеждането на корпоративни събития, бизнес срещи, тийм билдинги и съпътстващите ги услуги.

Благодаря за чудесното сътрудничество

Искам още веднъж да благодаря за чудесното сътрудничество при организацията на срещата в Хисаря. Благодаря за бързото реагиране по отношение на променящите се детайли и условия, свързани със срещата. Предоставеният избор от хотели, както и цените, които ни предложихте ми помогнаха много в успешното управление на определения за срещата бюджет. Цялостната организация беше на ниво. Още веднъж благодаря за чудесното сътрудничество!

Благодарим ви отново, за организацията и прекрасното изпълнение на игрите

Благодарим ви за организацията и прекрасното изпълнение на игрите. Всички колеги споделиха висока обратна връзка за професионализма, с които работиха колегите от екипа ви. Успяхте да запалите всичките ни колеги да участват активно и с удоволствие в игрите.

Здравейте,

Колегите се върнаха с еуфория като са останали изключително доволни от цялото преживяване. Много са доволни от организация, тиймбилдинг и т.н. Имате thumbs up от иновативния екип на ГСК. Благодаря ви още веднъж за професионализма и перфектната организация.

Горещо препоръчваме услугите на Травел Мениджмънт

С настоящата референция изразяваме своята удовлетвореност от работата на "Травел Мениджмънт" ООД. Искаме да благодарим и дадем отлична оценка на техния екип. Сътрудничеството с тях се отличава с проявена коректност, висок професионализъм, разнообразие от предлаганите услуги и кетъринг на високо ниво. Прекрасно организираната забавна програма, аранжиране на залата, вкусните ястия и топлите усмивки на екипа Ви ни накараха да се чувстваме специални. Горещо препоръчваме услугите на "Травел Мениджмънт" ООД за Вашето фирмено парти или Гала вечер!

Референция

С настоящата референция Българо-американска кредитна банка АД изрязява своето удовлетворение за отличната организация на всеки един от етапите от планирането и осъществяването на събитие в гр. Хисаря в периода 17-18 юни 2018 г. Даваме висока оценка за професионалните качества на екипа на Травел Мениджмънт ООД. За компании, които търсят коректно и перфектно обслужване в организирането на корпоративни събития, могат да разчитат на Травел Мениджмънт ООД и предлаганите от тях услуги.

Референция

Травел Мениджмънт се грижи за служебните пътувания и организира престоя на нашите служители и партньори от 2008 година. Работата с Травел Мениджмънт е лесна и приятна, защото всеки от екипа им е изключителен професионалист в своята област и винаги успява да разбере точните ни желания и да ги доразвие и осъществи по най-добрия начин. Доверието ни в Травел Мениджмънт е заслужено.

Препоръка

Фрезениус Каби България ЕООД работи от 2009 година с Травел Мениджмънт ООД. Разчитаме на тях за резервации и закупуване на самолетни билети. Тяхната коректност, гъвкавост и професионализъм ги правят изключително надежден партньор за нас. Бих препоръчал Травел мениджмънт ООД като коректен партньор, на когото може да се разчита по всяко време.

Сенсата тийм билдинг

Бих искала от името на целия ни екип и специално от името на Лорънс да ви изкажа нашите благодарности и адмирации за организацията на Тийм билдинга ни. Колегите са изключително доволни от преживяването като цяло и вече имат много идеи за следващо мероприятие в най-скоро време. Благодарим за положения труд, грижите и организацията, които направиха този тийм билдинг едно неповторимо преживяване за всички нас и поставиха здрава основа, върху която да градим екипните ценности, заложени от Лорънс. Благодаря и до нови срещи!

С благодарност

Във връзка с наскоро проведения тийм билдинг на MMW Sofia (част от структурата на ГСК) бихме искали да изразим нашето удоволетворение от избора да работим с Вашия екип. Изключително професионално, високо интелигентно и балансирано поднесени заинтригуващ сюжет, енергизиращо загряване, увлекателни игри за сплотяване на екипа и кулминационен финал.

Референция

Използваме услугите на Травел Мениджмънт за закупуване на самолетни билети. Впечатлени сме от професионализма и коректността на всички служители в Травел Мениджмънт ООД. Благодарение на техните услуги ние винаги получаваме най-добрата цена и най-добрите условия за издаване на самолетни билети. С удоволствие препоръчваме услугите на Травел Мениджмънт.

За нас е удоволствие да работим с партньор като Травел Мениджмънт

Ампеко изразява своето удовлетворение от сътрудничеството си с Травел Мениджмънт ООД в организирането на корпоративно събитие и тиймбилдинг за компанията. Индивидуалният подход, отдаденост и креативност на екипа, съчетани с лоялно и коректно отношение са в основата на доверието ни към тях като организатор на корпоративни събития. За нас е удоволствие да работим с партньор като Травел Мениджмънт и без колебание ги препоръчваме като професионалисти в своята област, надежден, гъвкав и коректен във всяко едно отношение организатор на корпоративни събития и тийм билдинг програми.

Много благодарим за професионалното отношение!

Всичко беше супер! Много благодарим за професионалното отношение!

БЛАГОДАРЯ ви от сърце за професионализма и подкрепата!

Събитието беше перфектно реализирано от началото до самия му край и всичко протече гладко и приятно. Всички гости, както и ние с колегата сме много доволни от организацията по време на срещата. БЛАГОДАРЯ ви от сърце за професионализма и подкрепата!

Препоръка

Амджен България ЕООД работи от началото на 2011 година с Травел Мениджмънт ООД. До сега Травел Мениджмънт е организирала редица публични прояви с различен характер, всяка от които с различна специфика, различен брой участници и различни по обем предоставени услуги от тяхна страна. Благодарение на високото си професионално и организационно ниво, което демонстрира целия екип на Травел Мениджмънт, резултатите от проявите организирани от тях са с гарантирано положителен ефект, за които имаме прекрасни отзиви. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като професионален, надежден и лоялен партньор.

Обратна връзка за събитие

Бих искала да благодаря на целия екип на Travel Management за положените усилия, професионализма и хубавите емоции, които преживяхме на организираното от вас събитие! Всичко мина много добре и колегите ни са във възторг! Голямо БЛАГОДАРЯ и продължавайте в същия дух!

Специални благодарности

Специални благодарности на Travel Management Ltd. за помощта и координацията на събитието.

Референция

Сътрудничеството между Травел Мениджмънт ООД и Салвис Фарма ООД възникна през 2009 година и винаги се е основавало на взаимно партньорство и професионализъм. Травел Мениджмънт ООД осъществява компетентна и ценна подкрепа при цялостното обслужване на събития у нас и в чужбина, включваща пълен набор от услуги. На основа на досегашния опит от съвместена ни работа препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като коректен и надежден бизнес партньор.

Благодаря

Благодаря много за помощта по организирането на срещата край Пловдив. Всичко беше перфектно, хората останаха много доволни.

Благодарим за организацията и страхотните танцьори

Много благодарим за организацията и страхотните танцьори. Благодарим за професионалната презентация и прекрасната организация. Уверени сме, че успешното ни сътрудничество ще продължи и занапред в осъществяването на други съвместни дейности. Всички останаха изключително доволни от програмата.

Травел Мениджмънт напълно заслужава доверието на настоящи и бъдещи клиенти

С настоящата референция, ние "Дунапак Родина" АД изразяваме благодарността си към екипа на "Травел Мениджмънт" за професионализма, коректността и точността при организиране на събитие за клиенти и партньори по повод 60-годишния юбилей на компанията през септември 2022 г. Перфектна комуникация, креативност и инициативност през цялото време на организация и изпълнение на празника ни. Благодарим за отлично свършената работа! Нашият екип е убеден, че "Травел Мениджмънт" напълно заслужава доверието на настоящи и бъдещи клиенти, благодарение на високото качество на предлаганите услуги.

Благодаря много за организацията!

Благодря много за организацията на IBET Local Meeting, Sofia 27-Mar-2013 и за всичко! Всичко беше на перфектно ниво. Нямаме никакви забележки или коментари.

Референция

Възползвайки се от услугите на Травел Мениджмънт, проведохме мероприятие за сплотяване на колектива. Преди и по време на събитието, екипът на Травел Мениджмънт и подходът бяха изключително професионални, имаше бърза обратна връзка и голямо разбиране към нашите конкретни нужди. Препоръчвам Травел Мениджмънт като професионален, коректен и точен партньор.

Референция

Сътрудничеството между ОББ Застрахователен Брокер и Травел Мениджмънт стартира през 2009 година и до сега екипът , работещ в компанията демонстрира високи професионализъм, качество и прецизност в организирането и реализирането на възложените от нас пътувания. В лицето на Травел Мениджмънт ние винаги срещаме внимание, отзивчивост и навременна реакция на исканите от нас услуги. Считам Травел Мениджмънт за надежден партньор, предоставящ качествено обслужване в областта на организиране на фирмени събития и служебни пътувания. В тази връзка ОББ Застрахователен Брокер ще продължи да разчита и в бъдеще на услугите предоставяни от Травел Мениджмънт. С удоволствие препоръчвам Травел Мениджмънт като коректен и сигурен партньор.

Благодарности за чудесно свършената работа и професионализма Ви в сегашната ситуация с пандемията

Приемете моите и на колегите благодарности за чудесно свършената работа и професионализма Ви в условията на Covid-19. Благодаря и за снимките. Очакваме видеото с нетърпение. Искренно се надявам, че сегашната ситуация с пандемията, няма да продължи безкрайно дълго и скоро да имаме нови поводи за събития. Благодаря още веднъж на целият екип! Поздрави и бъдете здрави!

Препоръка

За първи път работихме с Travel Management тази година по случай откриването на новия ни офис. Бяхме изключително впечатлени и очаровани от високия професионализъм и внимание към всеки детайл. Те направиха цялостната организация на събитието - от посрещането на гостите до самия край. Невероятен екип от професионалисти. Всички колеги и гости останаха много доволни и дни наред продължавахме да получаваме положителни отзиви и коментари от всички. Със сигурност ще работим отново с тях за бъдещи събития. От името на целия екип бих искала отново да им благодаря за всичко.

Препоръка

Настоящата препоръка се издава въз основа на съвместната ни работа. През годините сме работили в различни направления и сме имали специфични изисквания към Травел Мениджмънт, съобразени с нашата обществена дейност и публични изяви. Екипът на Травел Мениджмънт успяваха да покриват високите изисквания с гъвкавост, находчивост, иновативност и креативност. Разбирането на клиента, коректността и бързите реакции ги задържаха и превърнаха в наш партньор през дългите години до сега.

Имате от нас Голямо Браво и Благодаря!

Благодарим за подкрепата, за свежестта и идеите, за труда и най-вече за усмивките и радостта, която предизвикваме на всяко събитие, което правим заедно. Както не веднъж сме казвали, чувстваме се спокойни когато сме във вашите ръце. Беше хубаво преживяване, за което имате от нас Голямо Браво и Благодаря!

Референция За Травел Мениджмънт ООД

Българска психиатрична асоциация издава тази референция на Травел Мениджмънт ООД в израз на изключително задоволство от съвместната работа по организирането и провеждането на годишните конференции на асоциацията. Предварителната организация и провеждането на конференциите надмина очакванията както на ръководството на БПА, така и на участниците, задавайки висок стандарт. С най-голямо удоволствие препоръчваме ТРАВЕЛ МЕНИДЖМЪНТ ООД като надежден и високо професионален партньор, поддържащ най-високо ниво на обслужване, с приятелско и коректно отношение при организиране на семинари, конференции, бизнес срещи и съпътстващите ги услуги.

Благодарност за изключителното преживяване

Здравейте екип на Travel Management. С настоящото искам да изразя благодарност, както от мое име, така и от името на целия екип Качество на Сенсата България за изключителното преживяване, което ни осигурихте по време на проведения тийм билдинг в хотел Боженци, в периода 9-11.09.2016. Смятам, че както намерих за необходимо да изразя опасенията си преди събитието, така и сега намирам за необходимо да изразя задоволство от вашият професионализъм и перфектно свършена работа. Мисля, че Ви го дължа. Нямаме никакви забележки и мога да споделя, че се получи екип, с което смятам, че целта е постигната! Пожелавам Ви много такива успехи във всяко събитие и още много удовлетворени клиенти. Поздрави на целия екип! Благодаря!

Референция от Майлан ЕООД

Бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с Травел Мениджмънт ООД, която стартира през 2016 година. От тогава насам компанията предоставя на Майлан ЕООД организиране на събития, пътувания и тийм билдинг програми. За нас е удоволствие да работим с професионалисти, които винаги посрещат нашите желания, искания и изисквания за бизнес пътувания, както и провеждането на качествени и запомнящи се събития.

Препоръка

Екипът на Травел Мениджмънт е много ефективен в разбирането на спецификата на нашите корпоративни нужди и предлага най-добрите решения за избор на хотел, транспорт, тиймбилдингова програма, места за хранене и свободно време на служителите. В процеса на съвместната ни работа получихме изключително професионално обслужване, внимание към всеки детайл и отзивчивост. С показаните при съвместната работа професионализъм и коректност, Травел Мениджмънт ООД са желани партньори за нашите бъдещи проекти.

Благодарим за организацията на Коледното парти

Искрено благодарим за организацията на Коледното парти и за създаването на топло и уютно, празнично настроение. Всичко мина чудесно. Въпреки че имаше непредвидени ситуации, импровизацията мина страхотно. И двете игри, които бяха измислени в последствие, бяха организирани много добре и всички се забавляваха. Благодарим за снимките, за Коледното настроение и за незабравимите емоции.

Референция

Бих искала да изразя огромната си благодарност към целия екип на Травел Мениджмънт за начина, по който беше организирано и проведено пътуването на групата ендокринолози участвали в конгрес „5th International Symposium on Diabetes and Pregnancy – DIP 2009” в Соренто Италия. Съчетанието между научна програма, свободно време и индивидуалните желания на всеки един доктор, направи всички участници в конгреса ваши почитатели. С Травел Мениджмънт се чувствам спокойна за клиентите си.

Препоръка

СИ ЕМ ЕЛ България АД изразява удовлетворението си от услугите и обслужването на фирма Травел Мениджмънт ООД за осъществяването на мероприятие за над 200 души. На всеки етап от предварителната подготовка на събитието до неговото приключване, екипът на Травел Мениджмънт ООД работещ по проекта даваше най-добрите предложения и ефективни решения, което създаде у нас като клиент сигурност за успешното провеждане на мероприятието като цяло. С удоволствие препоръчваме Травел Мениджмънт ООД като компания, която подхожда професионално към изпълнение на работата си, с фокус към детайлите и спазвайки поетите ангажименти. Травел Мениджмънт ООД е коректен партньор, на който може да се разчита.