Виртуални и хибридни събития

Във време на физическа дистанция, не прекъсвайте социалните контакти с вашите партньори, клиенти и служители. Ние предлагаме решения за различни виртуални и онлайн събития. Доврете се на нашия екип за вашето виртуално и/или хибридно събитие.

Направете вашето виртуално събитие впечатляващо

Каква е първата Ви мисъл, когато чуете за организиране на виртуални и хибридни събития? Вероятно свързвате всяко организиране на виртуални и хибридни събития със скучно стоене пред монитора, без никакво изживяване. Нашият екип в партньорство със SEG Virtual HUB - new home for your virtual event ще свършим цялата усърдна и доста тежка работа, за да създадем запомнящи се виртуални и хибридни събития. Защото няма как доброто и надеждно организиране на виртуални и хибридни събития, независимо от тяхното съдържание, да премине без опитен и доказал се екип, на който може да доверите цялата техническа и дизайнерска част по възможно най-ефективния и качествен начин от най-добрите специалисти в бранша и от най-новото и уникално място за провеждане и стрийминг на виртуални и хибридни събития.

Травел Мениджмънт и SEG ще помогнем на Вашата компания в необходимото Ви организиране на виртуални и хибридни събития:

Да се занимаваш с организиране на виртуални и хибридни събития, а още повече - да осъществяваш организиране на виртуални и хибридни събития качествено и ефективно, не е лесно. Необходимо е многообразие от услуги и ние ще ви ги предложим.


 

Повече за организираните от нас виртуални и хибридни събития може да разберете тук: