Цветът на годината - жив корал. Как да го използваме в събитията през 2019-та?

Цветът на годината - жив корал. Как да го използваме в събитията през 2019-та?

Миналият месец световната компания за цветове "Пантон" (Pantone) обяви за цвят на годината за 2019 г. - жив корал (living coral). Според "Пантон", жив корал е цвят на безгрижно щастие. Той символизира нашата вродена нужда от опитмизъм и радостни занимания. Изборът на този цвят може да подобри или напълно да завладее, начина по който да организирате вашето събитие. От ярко осветление до буйно-кадифени мебели или пък ярки коктейли, ето само 3 идеи, които улесняват добавянето на кораловия цвят в предстоящо събитие.
За да включите горещия цвят във вашето събитие през новата година, можете да заложите на мебели в цвят корал, които да наемете, да "облечете" трапезните маси с покривки в този трептящ, мек и изпълнен с топлота цвят. Използвайте декорация и цветни аранжировки, поръчайте дори цветни коктейли, които да бъдат в красивия розово-оранжев оттенък.
Живият розово-оранжев цвят със сигурност ще освети всяко събитие. Коралът не е само за лятна сватба или за събитие на открито. Има невероятни начини да включите този цвят във вашето събитие, независимо от сезона. Ярките цветове задават весел и забавен тон за всяко събитие и предлагат много уникални и незабравими опции за декор. Когато смесим този цвят с правилните неутрални тонове като бордо, синьо или златисто, несъмнено той ще бъде идеалният акцент. Може да се съчетае и към всяко тематично събитие, дори. Искате, например, вашето събитие да е на тема "море"? Коралът е вашия цвят. Свържете го с тюркоаз и ще имате една автентична тема на море. Намерете приложение на кораловия цвят във вашите покани или във вашата презентация. Той прави голям контраст, когато се съчетае с по-традиционни цветове като тъмно-синьо или бяло. Включете коралите във вашите цветни аранжировки и букети, така ще привлечете всички погледи на вашето събитие. От цветен акцент до цялостно събитие, цвят жив корал ще бъде навсякъде през 2019-та година. 

Още за тиймбилдинга ще научите на сайта ни.