Представяне на агро иновационен център с грижа за биоразнообразието с Травел Мениджмънт

Представяне на агро иновационен център с грижа за биоразнообразието с Травел Мениджмънт

С помощта на нашия екип от Травел Мениджмънт, една година след откриването на агро иновационен център в района на село Горна Митрополия (район Плевен), организирахме събитието „Ден на устойчивото земеделие“. Изграждане на шатра, кетъринг за гостите, презентация за важността и нуждата от опазване на биоразнообразието, въздушно фото и видео заснемане с дрон на демо поле от 50 дка, поканени журналисти, които да отразят събитието.

Основната цел на срещата бе да представи на земеделците как практически може да се подобри работата им и кои са достъпните решения, които могат да приложат в стопанствата си, за да имат устойчиво земеделие. 

В рамките на събитието бе направена и демонстрация на употребата на anti-drift дюзи, намаляващи отвяването на продукт за растителна защита при пръскане на културите.

Какво се случи след презентацията на полето? Заслужен обяд за всички гости фермери и журналисти, които продължиха да разискват и дискутират теми, които вълнуват сектора по отношение на растителната защита.

Още за коледното парти ще научите на сайта ни.